Beoordelingen van Sushi Place Wijchen

Recente recensies

5.0
vereijken
vandaag

heerlijke verse sushi en pokebowl. Het is echte de beste sushi in de omgeving

MarC
vandaag

Sushi was erg lekker, vers en zag er goed uit. Mooie porties en goed verpakt. Bezorging (weer) precies op tijd. Heerlijk gesmuld!

Marieke
vandaag
Sterre
vandaag
Violet
gisteren

Het was erg lekker zoals altijd, en de bezorging was snel en fijn! Het enige minpuntje vond ik dat in sommige van de rollen de avocado nogal overrijp leek, wat te zacht voor mij. Ook braken een paar van de ebirollen bijna open, omdat de rijst begon te plakken aan de andere rollen in de doos. Maar buiten deze kleine dingen was het heerlijk en goed gemaakt!

Meike
gisteren

De sushi is altijd heerlijk! Deze keer voor het eerst een schaal waar ook sashimi bij zat besteld. De tonijn sashimi was heerlijk, maar de zalm sashimi zat helaas vol met dikke graten.

Mary Hermens
25 oktober 2021

Goede kwaliteit, verse vis n goed verzorgd

anja
24 oktober 2021

super lekker en keurig op tijd en dat in het weekend super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
24 oktober 2021

Altijd prima en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Lemmers
24 oktober 2021
Ans Wennekes
23 oktober 2021

Mijn kleinzoon Daan is gek op sushi, we hebben samen erg genoten van de super lekkere verse smaken van jullie sushi, wij komen zeker terug.

Mike
23 oktober 2021
Vermeulen
23 oktober 2021

Altijd snelle bezorging en smaakt heerlijk! Trouwe vaste klant.

Peter
22 oktober 2021

Super sushi. Altijd vers

Nathalie
22 oktober 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk en vers

Carin Zwartjes
21 oktober 2021

Bezorging snel en helemaal top en de sushi was weer overheerlijk

M. Jansen
20 oktober 2021
Jeroen
19 oktober 2021

Heerlijk eten. Ik was een half uur te vroeg maar men begon gelijk met mijn bestelling. Service!

Harrie
19 oktober 2021
Uden
17 oktober 2021

Heerlijke sushi, met nog een extra rol! Snelle bezorging, Top geregeld via app!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
17 oktober 2021
Kitty Koenders
17 oktober 2021

Dikke complimenten, zo vriendelijk en razend snel. Heerlijke suhi..super hoor.

Suzanne
16 oktober 2021

Heerlijke pokebowl en snelle bezorging! De kwaliteit is altijd goed.

Henny Van Zutphen
16 oktober 2021

Super vers en heerlijk. Dank je wel

R.P.
16 oktober 2021
Wijchen
15 oktober 2021

Zoals altijd lekker en snel!!

Maart
15 oktober 2021
Jan
15 oktober 2021

Het was er lekker snel

Sanne
15 oktober 2021

Hele lekkere pokebowl. Op de aangegeven tijd stond de poke bowl al klaar en kon deze dus meteen mee naar huis nemen. De jongen achter de toonbank is ook altijd vrolijk en vriendelijk!

Elmar
14 oktober 2021
M
14 oktober 2021

Bezorging was op tijd en het eten (o.a. een Pokebowl) erg lekker! Dit was mijn eerste bestelling maar er gaan er zeker meer volgen.

femke
13 oktober 2021

Sushi was heerlijk en bezorging en communicatie top

T. Faessem
13 oktober 2021

Wederom heerlijk genoten! Tot de volgende keer!

Overbeek
11 oktober 2021

Goed verpakt, heerlijk dus ga zeker vaker bestellen daar

Nikita
11 oktober 2021

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. van Elk
11 oktober 2021

Prima sushi, maar als ik opgeef om 18.00 uur geleverd te krijgen, is het lastig als de bezorger al om 17.45 uur voor de deur staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Itk
11 oktober 2021

Prachtige verse sushi, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk van Griensven
11 oktober 2021

Heerlijk verse sushi die werkelijk in notime 10 km verderop, op temperatuur bezorgd werdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
11 oktober 2021
Eva
10 oktober 2021

Super snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
10 oktober 2021
Mas
10 oktober 2021

Was echt heerlijk!

Luuk de Bruijn
10 oktober 2021

Altijd super lekker!

Ctp
9 oktober 2021

Wel wat duurder omdat we zelf een schaal hadden samengesteld, maar echt heerlijk gegeten!

Nisa
8 oktober 2021

Super

Mark
8 oktober 2021

De sushi was aan de droge kant

Rachel
7 oktober 2021

Snel bezorgd en erg lekker!

Schoenmakers
6 oktober 2021

Heerlijke sushi en pokebowls, goede prijs kwaliteitverhouding

Pedro Peters Sengers
6 oktober 2021

Lekker gegeten.

Joyce
6 oktober 2021

Een erg goed sushi restaurant, eten was erg goed. Bezorging ook snel! Aan te raden om te bestellen, gaan wij vaker doen!

Maat
5 oktober 2021

Het was supper lekker de bezorging was goed en op tijd en vriendelijk houden zo

X
4 oktober 2021

De sushi was heerlijk, jammer genoeg wel een verkeerde rol gekregen.. dus twee dubbele ipv de juiste.. verder was het heerlijk

Ina Wessel
3 oktober 2021

Weer mooi op tijd geleverd. We hebben er van genoten. Super sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demy
3 oktober 2021

Na inderdaad een half uur gewacht te hebben, was de site weer online. Bestelling gemakkelijk geplaatst en niet lang gewacht tot het bezorgd wordt. Top! Die actie met gratis rol is heel leuk (en lekker).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
3 oktober 2021
Joeri
3 oktober 2021

Goed eten! Ze waren alleen iets te laat met de bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
3 oktober 2021

Lekkere sushi. Jammer dat de gratis rol niet de zalm was die ik had aangevinkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Gent
3 oktober 2021

Order keurig afgeleverd....en het product zag er verzorgd uit en smaakte prima..

Petra
3 oktober 2021

De sushi was al lekker maar vandaag de pokebowl geprobeerd, en ook die is verrukkelijk hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
3 oktober 2021

Vers en smaakvol,

Pieter Poorts
2 oktober 2021
N
2 oktober 2021

Sommige sushi vielen uit elkaar bij het oppakken. Dus mag iets steviger gerold worden.

Wendy
2 oktober 2021

Precies op de minuut bezorgd zoals gevraagd! En eten was weer heerlijk!

M Furrer
1 oktober 2021

best sushi in Gelderland!!!

Harm
28 september 2021

snel, nog warm en heerlijk

Debby
28 september 2021

Zoals altijd top!

Riet Jansen
27 september 2021

Alles was prima

Peter Maasdijk van
27 september 2021

Het was weer lekker en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viola Van Vredendaal
27 september 2021

Zeer vriendelijk personeel. Je wordt altijd direct gezien als je de zaak binnenloopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
26 september 2021
Jeroen de vaan Bergharen
26 september 2021

Erg snel. Gratis setje sushi! Al met al netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
26 september 2021

Helaas niet op de afgesproken tijd, maar dit werd netjes gecommuniceerd

De Groot
26 september 2021

Snelle levering! Mooie samengestelde boxen, genoeg keus!

Walter
25 september 2021

Krap 40 minuten tussen moment van bestelling en bezorging, wat niet om de hoek was. Netjes!

Minke
24 september 2021

Beste sushi van Wijchen en omgeving!!

Marjon
24 september 2021

Overheerlijke sushi! Voor de tweede keer in een week gehaald. Zegt genoeg denk ik.

Drijsen
23 september 2021

Heerlijk verse sushi! Super vriendelijke bezorging en op de gewenste tijd afgeleverd.

Joyce de Kimpe
23 september 2021

Zoals de andere keren was weer geweldig, op tijd geleverd en super lekker, we hebben er weer van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikita
22 september 2021

Weer heerlijk gegeten voor een prachtige prijs

Willeke
21 september 2021

Al een aantal keren besteld, iedere keer heerlijk, super vriendelijk personeel!

Joyce
21 september 2021

Handig online bestel en betaald , bij afhalen stond het klaar. En was weer super heerlijk !!

Esmee
21 september 2021

Was weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
21 september 2021

Erg lekkere sushi en precies op tijd bezorgd. Top!

Ineke de Bruijn
20 september 2021

Wij vonden het super. 👍🏻 Eten lekker en levering keurig op tijd. Kan niet beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
20 september 2021

Erg lekkere verse sushi! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Susanne
20 september 2021

Super lekker. Goeie service met de gratis makirol vanaf een bepaald bedrag. En wordt netjes aangeleverd met flesjes sojasaus. In de pokebowl zat genoeg zalm. Aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

v Uden
19 september 2021

Super snel geleverd (binnen half uur) en heerlijke sushi, ook nog lekkere extra gratis portie, was fijne bijkomstigheid 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mari
19 september 2021

Lekker en snel, 🤩👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diny
19 september 2021

Prima, super vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
19 september 2021

Lekkere verse sushi voor een goede prijs.

Marjolein
19 september 2021

Vers, snelle levering goede prijs!

Linders
19 september 2021

Was weer erg lekker !

Janssen
19 september 2021

Dit bevestigd maar weer dat dit bedrijf de “Sushi Place” to be is! Lekker hoor, thanks again!

mandy
19 september 2021

Snel en lekker!

Renate
18 september 2021

Mooi op tijd, heel lekker, de tonijnsalade maki was erg droog, jammer maar verder was het een goede kwaliteit.

Gerry
17 september 2021

De bezorging was top. De sushi, zoals altijd, heerlijk.

Lieke
17 september 2021

Lekker!

Bo
17 september 2021

Iedere keer als wij bij jullie bestellen is de kwaliteit erg goed. De warme gerechten nog warm en niet sompig maar gewoon lekker krokant. De sushi is heerlijk en je proeft dat het echt vers is. Elke keer weer nog zo tevreden!

Didier
17 september 2021
Olga
16 september 2021
El
16 september 2021

Lekker vers en precies op tijd!

Toos de Valk
16 september 2021

Super snelle bezorgd en de sushi was super lekker. Bij iedereen aan het te bevelen.

Amy
15 september 2021

5 sterren! Wij bestelde op de route en waren sneller daar dan verwacht, ze waren al met onze bestelling bezig en we hoe de maar enkele minuten te wachten, top service! De 8 gratis zalm rollen waren heerlijk :D Prijs/kwaliteit was goed, we komen zeker terug

Sandra Van Heumen
15 september 2021

Porties zijn wel beduidend kleiner geworden dan eerst (tweede keer nu dat is )! Verder zijn we wel erg fan van jullie pokebowl, erg lekker! Erna nog honger gehad

De Groot
14 september 2021

Wederom zitten smullen! Dit keer drie verschillende Poke Bowls besteld, in een woord ;Overheerlijk! Alles super vers! Gratis rol sushi erbij was ook top. Bezorging vriendelijk en keurig op tijd.

Lieke
14 september 2021

Bezorging was super, mooi op tijd en superlekkere sushi! Aanrader!

Marcel Philippo
14 september 2021

Heerlijke Sushi! Doe de plastic schalen toch eindelijk eens keer weg? Daarvoor zijn toch prima papieren/kartonnen alternatieven voor. Wat jullie website betreft, daar mogen de foto's van de producten wel wat groter getoond worden.

Karin
13 september 2021

Heerlijk eten, altijd vers, veel keus, prima levering. We bestellen steeds weer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
12 september 2021

Mega snelle bezorging, lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter
12 september 2021
Mandy
12 september 2021

Was weer super goed ! Complimenten voor t hele team !

Elly
11 september 2021

Door een fout in de bestelling kwam de sushi al terwijl we nog niet thuis waren. Gebeld en t werd meteen opgelost. Geweldig hoor, en de sushi was heerlijk!!! Top Bedankt voor de goeie service ♡

Henk
11 september 2021

De bevestiging kwam nadat de lekkere maaltijd al op was. Keurig op tijd en netjes bezorgd.

Marc
11 september 2021
Maud Versmoren
11 september 2021

Erg lekker en binnen 10 minuten bezorgd

Ellen
11 september 2021

Super lekker wederom en snel bezorgd!

Lisanne
11 september 2021

Super fijne snelle service. De eerste bezorg optie was 20:30 en dat was nog ruim een uur van de besteltijd af, dus kozen we voor ‘zo snel mogelijk’ en hadden met een half uurtje ons eten op tafel staan. Altijd goede kwaliteit en heel erg lekker. Maakt ons ‘sushi avondje’ altijd helemaal af! Dikke aanrader!

Jos
11 september 2021

Erg slechte bezorging., Als je met aflever tijdsblokken werkt van 15 minuten en je eten 45 minuten te laat komt heb je je organisatie niet op orde. Je moet zelf bellen waar je eten blijft en dan krijg je ook nog eens een onzin verhaal te horen. Sorry zeggen heeft dan weinig waarde. En dan aan de deur nog eens een ongemeend sorry te horen ,maakt de bezorging niet beter. Het eten was daarintegen wel in orde.

Saskia
11 september 2021

Lekker vers, goede sushi. Goede service, op tijd leveren

Paula
11 september 2021
Wendy
11 september 2021

Heerlijke sushi en heel snel bezorgd!

Diana
10 september 2021

Sushi was heerlijk! Jammer dat de levering weer veel later was dat gepland. Ter compensatie wel wat lekkers erbij.

Ans
10 september 2021

Heerlijk als altijd, de flamed items zijn supersuper lekker!

Bianca
10 september 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgt. Helemaal top

Sonja
10 september 2021

Lekkere sushi en bezorging super. De bezorger was er al voor de gereserveerde tijd. Was eerste keer, maar zeker niet de laatste.

Arnoldussen
10 september 2021

Bezorging was netjes op tijd, en de sushi was echt heerlijk

Ingrid van der Meer
9 september 2021

Ontzettend genoten van heerlijke verse sushi. Keurig op tijd bezorgd. Tot volgende keer!

Smits
8 september 2021
Michiel
8 september 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk. Altijd op tijd, vriendelijke bezorgers en als er iets is wordt je gebeld, gewoon zoals het hoort. Wij gaan zeker weer een keer bestellen.

Remmerde
7 september 2021

Altijd ruim op tijd bezorgd. Netjes verpakt. Super vers en heerlijk van smaak!

Jet
6 september 2021

Het eten was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario van hulten
5 september 2021

Helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan kersten
4 september 2021

Wederom heerlijke verrscheidene soorten sushi gegeten. Voortreffelijk

Carin
3 september 2021

Heerlijke sushi en super snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Super

Ledderhof
2 september 2021
Klaar
2 september 2021

Super altijd lekker en vers…

Joyce
31 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Makkelijk en snel bestellen!

rokers
31 augustus 2021

zeer lekker en binnen 30 min. geleverd , top

Didier
30 augustus 2021

Zoals altijd super !!

Jasper
30 augustus 2021

Zeer tevreden. Snelle bezorging op afgesproken tijdstip. Warme gedeelte ook warm en koud ook koud. Netjes verzorgd en ook lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

emiel
30 augustus 2021

Na twee keer uitstekend gegeten te hebben is de derde keer een teleurstelling. Koude mini loempia en een bak sushi druipend van de diverse sausen in een bakje geperst alles smaakte hetzelfde. Jammer dat het je eetlust zo kan bederven. Juist omdat na hele goede ervaringen de eerste twee keer wij er van uitgingen dat het wel smakelijk zou zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
29 augustus 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Schnitzler-van Rossum
28 augustus 2021

Mooi op tijd bezorgd! Goede kwaliteit! Vriendelijke bezorger! 👍

Brian
28 augustus 2021

Wij bestellen vaker hier maar vandaag was de hoeveelheid wel erg magertjes, de bak was net half gevuld! Gaat het minder dat er bezuinigd wordt op de porties?

mootje
28 augustus 2021

bestel elke week bij deze tent shi goeie poke bowl. omin lekker

Cyrelle
28 augustus 2021

Stipt op tijd! Lekker vers en genoeg sushi voor de prijs die je betaald. Super!

Regina
28 augustus 2021

Vind de sushi geweldig alleen voor iDeal betaling 0,25 cent vragen wat minder. Je hebt geen keuze dus moet met iDeal betalen!

Yvonne
27 augustus 2021

Ik ben erg tevreden over de bestelling, bezorging en de uitvoering. En zeker over de kwaliteit van de sushi, heerlijk gegeten!!

Denise
26 augustus 2021

De sushi was HEERLIJK!! 🥰 We hadden gyoza besteld maar niet gekregen, wel zaten er mini loempia’s bij die we niet hadden besteld maar ook ontzettend lekker waren! Wij zijn fan 🍣 ❤️

Mirjam
26 augustus 2021

Super lekker en vers, vlotte bezorging.

Nadine Langhorst
24 augustus 2021

Crispy box besteld en proefde enkel frituur inplaats van de smaken vlees of vis

De Keijzer
24 augustus 2021

Lekker. Goede kwaliteit

Sluiters
23 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jansjes
23 augustus 2021

Weer super genoten van een heerlijke sushi box! Voor ons zit er altijd teveel sojasaus bij maar gister aangegeven dat 2 flesjes genoeg is en dat was helemaal top! Zonde om weg te moeten gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
22 augustus 2021

Lekker eten en hele snelle bezorging ook in het weekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
22 augustus 2021

Erg goed weer, verkeerde bestelling gekregen en binnen een half uur de juiste opnieuw gekregen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RV
22 augustus 2021

Perfect. Stokjes en zoveel sojasaus had er niet bij gehouden. Zonde.

Manon
22 augustus 2021

Het was onwijs lekker en je proefde ook de versheid van het eten. Het enige minpuntje was dat de sushi bijna elke keer uit elkaar viel bij het oppakken ervan.

A.V
21 augustus 2021
Lotte
21 augustus 2021

Altijd super tevreden en smaak altijd goed, dit keer was alleen de chilisaus open gegaan en door de hele tas verspreid

bianca
21 augustus 2021

Heerlijk gegeten, goed gevulde Pok bowl met lekkere zalm. Echt leuk dat er een California rol als cadeautje bij zat. Wel rechtstreeks op de site van Sushi place bestelt

Jorrit janssen
20 augustus 2021
Henny
20 augustus 2021

Weer super lekker en vers. Top!

Claudia
19 augustus 2021
Harold
19 augustus 2021

Mooi op tijd en allemaal heerlijk gegeten.

Bas
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten van de zalmbox en zalmrollen. Top gewoon, echt een aanrader!

Gabor
18 augustus 2021

Deze plaats blijft verrassen!!!! Ik begrijp nog steeds niet hoe ze zo een goede kwaliteit blijven leveren keer op keer.

T.Dennissen
16 augustus 2021

Prima sushi,heerlijk gegeten.

Romy
16 augustus 2021
Sam
15 augustus 2021
Friso
15 augustus 2021

Goede afhaal sushi erg lekker en vlot bezorgt. Er zullen meerdere bestellingen volgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C van Maurik
15 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten. Ondertussen mijn lievelings sushi restaurant. ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
15 augustus 2021

Wederom erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
15 augustus 2021

Super lekker weer!!

Eva
15 augustus 2021

Heel lekker en verbazend snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascale Portier
15 augustus 2021

Heerlijke sushi, lekkere soya saus en malse sashimi. Snelle bezorging 🚚 Top!

Batenburg
14 augustus 2021

Netjes verpakt en op tijd bezorgd, vriendelijk personeel en heerlijke sushi en sushi bowls

Linda
14 augustus 2021

Prima sushi, op tijd bezorgd.

Angelique
14 augustus 2021

Pokebowls ebi en mango tango voor tweede keer besteld en weer heerlijk!

Ria Willemsen
13 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Gerry
13 augustus 2021

De sushi weeer heerlijk. De bezorging was snel. De bezorger was netjes

Hendriks
12 augustus 2021
Minke
12 augustus 2021

Mega vers en mooi optijd bezorgd

Sharon Linders
11 augustus 2021

Helaas dit keer geen 5 sterren. Bezorging was bijna een uur te laat!! Bij bellen werd er gezegd dat ze een half uurtje uitliepen maar dat de bezorger onderweg was. Vanaf dat moment heeft het nóg 35 minuten geduurd. Sushi wederom wel fantastisch lekker, alleen erg jammer van de late bezorging.

Lisa
11 augustus 2021

Snelle bezorging en lekkere pokebowl. Zeker aan te raden om deze te bestellen.

Hartog
8 augustus 2021
Myrthe freriks
8 augustus 2021
Gerda
7 augustus 2021

Top!! Zoals elke keer

S.Bovenkamp
7 augustus 2021

Super lekker gegeten, alles heerlijk vers en netjes bezorgd.

Serge
7 augustus 2021

Was zoals gewoonlijk weer super heerlijk en de kip de luxe was heerlijk warm

Anouk
7 augustus 2021

Snel bezorgd en zoals altijd super lekker. Ik bestel nooit meer ergens anders!

Menno
7 augustus 2021
Jan
6 augustus 2021
S v Heumen
5 augustus 2021

Heerlijke gerechten, netjes op tijd met bezorgen!!!

Kasper
5 augustus 2021

Heerlijk, afgehaald, personeel Wacht met bereiden van de gefrituurde ebi tot afhaalmoment, heerlijk vers, ruim wasabi

M.koenes
4 augustus 2021
M. J.
4 augustus 2021

Top, het klopte niet helemaal, dit was snel opgelost en netjes na bezorgd, bedankt

Monique
4 augustus 2021

Echt altijd heerlijke sushi en vriendelijke bezorger. Kan andere sushi zaak in wijchen heel veel van leren

Eveliene
4 augustus 2021

Heerlijke Sushi, Om je vingers bij af te likken. We bestellen regelmatig. Zou graag nog een keer kortingsbonnen of iets dergelijks zien.

Vd zwart
4 augustus 2021

Helaas de bestelling gelekt in de tas, loempia's koud, en de bezorging erop aan gesproken, reageerde ontkennend en ongeïnteresseerd. Jammer. Wel gebeld naar de zaak en zou gezegd worden

HvG
4 augustus 2021

Weer heerlijk gesmuld

Maartje
4 augustus 2021

Het was perfect!! En hele goede service!! Super tevreden en ik kom zeker weer!

Diane
3 augustus 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Maron Cornelissen
2 augustus 2021
Jan kuijer
2 augustus 2021

Was gewoon top

Ton van de Ven
2 augustus 2021

Was allemaal goed geregeld en de sushi was heerlijk ook de pokebowl

Ester
2 augustus 2021

Heerlijke sushi. Vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon Welling
1 augustus 2021

De sushi was lekker, ik had de we love sushi box besteld, omdat hierin geen surimi zit. Helaas zaten er toch maki’s met Surimi in terwijl dit eigenlijk met sake en avocado zou moeten zijn…. Erg zonde, aangezien we geen surimi lusten en we dus niet alles op konden eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maikel
1 augustus 2021

Wie zin heeft in heerlijke sushi, is hier aan het juiste adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
30 juli 2021

Top sushi. Altijd vers en op tijd klaar.

Dennie
30 juli 2021

Lekker, verse gemaakt dat proef je.

Iwan
30 juli 2021
Jhn
30 juli 2021

De sushi’s waren heerlijk. Wat ik erg waardeer dat ik na een half het verstrijken van de aangegeven ophaaltijd gebeld werd of iets niet was goed gegaan. Heel attent.

De Kimpe
30 juli 2021

De eerste keer dat we bij jullie bestelde en zeker niet de laatste keer. De bestelling kwam mooi op tijd en de sushi was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Didier Brack
30 juli 2021

Super!

Peter aelberts
29 juli 2021

Het was weer heerlijk, zoals elke keer weer! 👍🏻🍱

Anna
28 juli 2021

Erg lekker gegeten. Prima ervaring.

Van demen
28 juli 2021

Vaker bij jullie besteld, nooit geen problemen gehad. Nu duurde de bestelling bijna 1,5 uur En was de sushi die koud hoort te zijn warm. En de zalm maki’s waren dit keer helaas niet te eten.

Cindy Vos
27 juli 2021

We hadden een bestelling gedaan die we zelf op zijn gaan halen, we zijn zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan door de jongeman achter de balie. We hadden een heel gemengd assortiment aan sushi en sashimi en het was echt heerlijk vers en super lekker dus zeker voor herhaling vatbaar

Syl
27 juli 2021

Super vers

M.k
26 juli 2021
Willemsen
25 juli 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathilda
25 juli 2021
Janny
24 juli 2021

Heerlijk gegeten. Online besteld en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Sarah
23 juli 2021

Jullie waren veeel lekkerder jammer

Anoniem
22 juli 2021
Daphne
21 juli 2021

Wij hadden de Bangkok paradise besteld. We hebben heerlijk gegeten. De sushi is super vers. We zullen zeker vaker bestellen, absoluut een aanrader!

Marjo van Lijssel
21 juli 2021

Ik heb genoten van jullie heerlijke sushi! Tot snel!

Stevens
19 juli 2021

Snel bezorgd en heerlijke sushi

Naomi
19 juli 2021

Lekkere sushi en snel met bezorgen.

EH
18 juli 2021
Lola
18 juli 2021

Snel bezorgd door aardige bezorger. Eten lekker vers

NDJ
17 juli 2021

Heerlijke sushi! Netjes bezorgd 👍🏻👍🏻

Esther
17 juli 2021

Fantastisch!!

Robin
16 juli 2021

Heerlijke pokebowl op! Top kwaliteit. Geweldige tent!

Super
16 juli 2021

Super

Ineke
16 juli 2021

Zoals altijd heerlijk en een goede bezorging!

Cor van der Wielen
14 juli 2021

Goed op temperatuur goede keuze mogelijkheden waar voor je geld. We hebben heerlijk gegeten en dit is voor herhaling vatbaar

Janneke
14 juli 2021
Maro
14 juli 2021

Erg lekker, vriendelijk personeel!

Rene van Venrooy
13 juli 2021

De sushi was erg goed behalve de maki rol. De tonijn in de rol was grijs ipv rood. Gebeld en kreeg te horen dat ik het gewoon op kon eten. Waarop ik antwoordde dat ik geen grijze tonijn in sushi eet. Daarna goed opgelost door nalevering. Maar had een ander antwoord verwacht. Heb de Maki terug gegeven aan de bezorger om the laten zien aan de chef. Zelf denk ik dat de gebruikte rijst niet goed afgekoeld was tijdens de bereiding van de Maki rol. En dat de tonijn een beetje gegaard is daardoor. Of te lang gelegen bij te hoge temperatuur. Echter voor de consument niet te beoordelen dus vooral niet opeten. De nalevering was wel vers bereid en rood en re merken omdat het zeewier van de making nog knapperig was. Hopelijk heeft de chef er naar gekeken en actie ondernomen ter preventie. Vriendelijk bedankt en succes!

Jan Rossen
12 juli 2021
Hans
11 juli 2021
Wiel Gerrits
11 juli 2021

Snel geleverd en prima kwaliteit

Nvt
11 juli 2021

Heel lekkere en goed gevulde poke bowl voor een normale prijs

Bianca
11 juli 2021

Het was top! Het was heerlijk vers en netjes bezorgd👍

Anda
10 juli 2021

Heerlijk! Snelle bezorging en goede communicatie

Marieke Engelaer
10 juli 2021

Hele goede sushi! Enigste bedrijf dat in mijn woonplaatst bezorgt, bezorgkosten laag en echt goede sushi! Krijgt een email als de bezorger onderweg is en zijn eerder te vroeg, nog nooit te laat geweest! Complimenten!

Ils
10 juli 2021

Super snel bezorgd, heerlijk vers. Erg tevreden weer.

kruisweg
10 juli 2021

Geen sticks, slechts 1 flesje soja en 1 portie gember. zijn we niet gewend.!

Ria
10 juli 2021

Weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Top!

Jansen
7 juli 2021

Gewoon weg weer SUPER

Laura
7 juli 2021
Anouk
6 juli 2021

Altijd snelle levering en goede kwaliteit sushi. Vaak proef je nog de warmte van dat het echt vers is

Rineke
5 juli 2021

Het was weer fantastisch. I love it.

Janneke
5 juli 2021

Superlekkere sushi en prima bezorging! Er werd ook heel goed rekening gehouden met een allergie van één van de eters - top sushi-zaak!

Kelly
5 juli 2021

Echt de beste sushi! Loempia’s waren een beetje zacht van het vet.. volgende keer iets laten uitlekken

Bert Dozeman
5 juli 2021

Heerlijk, vers. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

6601cn
4 juli 2021
Kuijpers
4 juli 2021
Kim
4 juli 2021

Heerlijke sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
4 juli 2021

Normaal super lekkere pokebowl ebi maar vandaag vond ik het niet lekker! Veel te veel saus, alleen maar mayo smaak (als dat t was) alle andere smaken waren daardoor niet meer te proeven! Zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon Willems
3 juli 2021

Heerlijk!

Jord
3 juli 2021
Sarah
2 juli 2021

Heerlijk zoals altijd

Daniella
2 juli 2021
Marloes
2 juli 2021

Super lekker en snelle bezorging precies op het gewenste tijdstip! Zeker weer voor herhaling vatbaar

M.W.
2 juli 2021

Vers en smakelijk!

Willems
1 juli 2021

Snel,,optijd, en erg lekker.. Makkelijk te bestellen..

Ton
1 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Fam van Maurik
30 juni 2021

We hebben uitstekend gegeten! Echt perfecte kwaliteit en service!

Fam v Houts
30 juni 2021
Nicole
30 juni 2021

Het was allemaal prima!

Fleur
29 juni 2021

Bezorging ruim op tijd (10 minuten eerder) en altijd goede kwaliteit sushi.

Esmee
29 juni 2021

Was weer top, snelle service en goede kwaliteit.

Peter
29 juni 2021

Heerlijk, en voldeed volledig aan de verwachting!!

Melvin Fleuren
29 juni 2021

Sushi was echt heerlijk en super vers. Bezorging stond aangegeven voor 20:15 (in de tekst aangegeven als het eerder kon, graag) en ze waren er al om 19:30!

Timmermans
28 juni 2021

Niet helemaal de kwaliteit die we gewend zijn. Bijna alle sushi met avocado, want daar houden we van. Maar de avocado was verre van rijp vanavond. Dus een stuk minder lekker dan we gewend zijn..

Sandra
28 juni 2021

Was weer heerlijk 🤤

Chris
28 juni 2021

Bezorging en kwaliteit perfect!!!zeker waar voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gstevens
27 juni 2021

Gewoon zeer lekker fijne service...top zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
26 juni 2021
Sarah
25 juni 2021

Super service en het eten is heerlijk ook en aardige gastheer

Ans
25 juni 2021

het was weer super lekker! heerlijk vers :)

Susanne
25 juni 2021
Roy
24 juni 2021

Was weer prima

Kim
24 juni 2021

Top

Sarah
24 juni 2021

Heerlijke pokebowl!! Met kip en aanrader

Brenda
23 juni 2021

Altijd op tijd leveren, super verse sushi echt de beste in Wijchen!!

Wendy
21 juni 2021

Heerlijke sushi!

Ernst
21 juni 2021

Heerlijk en snel!

Sanne
20 juni 2021

Super lekkere sushi en poké bowls! Er was een deel van de bestelling vergeten, maar is meteen netjes opgelost. Op de afgesproken tijd kon ik de bestelling ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
20 juni 2021

Eten was prima, het was alleen te laat klaar. Besteld om 16:00 uur met 18:20 als ophaal tijd, alsnog 30 minuten moeten wachten en dat is sonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop klaasse
20 juni 2021
Harold
20 juni 2021

Redelijk op tijd bezorgd en het eten was van prima kwaliteit. Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
20 juni 2021