Beoordelingen van Sushi Place Wijchen

Recente recensies

5.0
Joost Redelijk
vandaag

Het was weer heerlijk!!🍣🍱

Demi Toussaint
vandaag

Helaas met 2 personen gegeten van deze sushi, we merkte dat we al heel snel vol zaten en werden misselijk. We zitten sinds gister allebei met buikklachten en/-of misselijkheid. Voor 1 van ons zijn deze lichaamsklachten na jullie sushi niet de eerste keer. Voor mij was dit de eerste keer en baal er echt van dat ik me zo slecht voel!

Monika
gisteren
Brenda
gisteren

Zoals altijd super vers ,het was weer heerlijk!!! De beste in Wijchen....

Janssen
gisteren
Jan
24 mei 2022

Heel lekker

Stan
24 mei 2022
Jan
24 mei 2022

👍👍👍

Ina Wessel
23 mei 2022

Het was weer super lekker. De crunchy box voor de eerste keer besteld en dat is zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
23 mei 2022

Geen

Willem
23 mei 2022

Erg goed gegeten. Poke bowls zijn goed gevuld en gemaakt met verse ingrediënten. De sushi proeft vers. Wij komen terug!

Phillip Thompson-Rossall
23 mei 2022

Voor het eerste keer besteld. Ik ben zo blij dat ik U in Wijchen gevonden heb. U bent nummer Nr.1 voor mijn verdere bestelling. Dank U zeer. Fantastische kwaliteit. 100% 🏆. Phillip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
22 mei 2022
B. Schamp
22 mei 2022

Nu 2x besteld bij Sushiplace. Sushi zelf is gewoon voortreffelijk qua smaak. Ook veel keus op de menukaart. Bezorgtijden zijn tot op heden zoals te verwachten 30 minuten doordeweeks. En een uur op zaterdag 18:30. Ga hier zeker vaker bestellen

Dave Schriks
21 mei 2022

Toptent! Altijd precies op tijd en hele lekkere sushi👌👍

Marina
21 mei 2022

Vers, lekker en snel! Zeer aanraden!

Peet
21 mei 2022

Heerlijk, en netjes op tijd bezorgd!

Marga
21 mei 2022

Lekkere sushi. Zeer snel bezorgd. Blij dat Sushi place in wijchen is :)

Tim
20 mei 2022
Van Heumen
20 mei 2022

Heerlijke sushi. Lekker vers en goed op tijd klaar!

Jansen
20 mei 2022

Helemaal top en heerlijk gegeten!

Evy
20 mei 2022

Optijd klaar, lekker en klantvriendelijk

Alex
20 mei 2022
Angelique
18 mei 2022

Smaakt naar meer

Marie-Jose
18 mei 2022
Meike
17 mei 2022

Zo snel, 2 min voor sluiting besteld en een heerlijke snelle super verse sushi!! Complimenten jullie zijn toppers!

Nvt
17 mei 2022

Super lekkere frisse en verse poke bowl zalm.

Sanne
17 mei 2022

Lekkere sushi! Prima levertijd. Vriendelijke bezorger.

Maaike
17 mei 2022

Het was weer heerlijk. Bezorging mooi op tijd zoals altijd!

Rensen
16 mei 2022

De schaal met sushi zag er aantrekkelijk uit. Het smaakte heerlijk

wilma
16 mei 2022

Online besteld, daarna opgehaald. Bestelling stond klaar en de kwaliteit was goed. Voor herhaling vatbaar

Irene
15 mei 2022
Arno
15 mei 2022
Irene
15 mei 2022

Super lekkere en complete poke bowl.

Gerard van Rossum
15 mei 2022

Prima service. Precies binnen de afgesproken tijd geleverd en het eten was heerlijk. Lekkere verse producten. Ik ga zeker vaker bestellen

Monique
14 mei 2022

Mijn complimenten voor de flexibiliteit. Ik snap dat de tijd van een bestelling veranderen vaak niet mogelijk zal zijn. Vandaag had ik echter een situatie dat ik dat we moest vragen. Sushi place deed niet moeilijk heeft de tijd naar voren kunnen halen. Super!

Floor
13 mei 2022

Goede smaak en mooi op tijd!

Dylan en sonja van der wal
13 mei 2022

we hadden het net geplaatst en dachten dit komt pas over 1 uur maar een kwartier later hadden het al in huis super....beter dan verwacht

Anita
13 mei 2022

Eerste keer besteld, snel geleverd, netjes verpakt. Super lekker en zeker een aanrader om weer te bestellen.

Jor
12 mei 2022

Top as usual

Hugo
12 mei 2022

Vers bereid en optijd klaar. Lekkere sushi.

ingrid
12 mei 2022

de vergeten artikelen waren erg snel nabezorgd. Top en het was lekker

Phil
12 mei 2022

Heerlijke poke bowl!

Henk
11 mei 2022
E
11 mei 2022
M.koenes
10 mei 2022
Corine
8 mei 2022

Super weer !!! Alleen jammer dat met bezorgen en nu afhalen de bestelling veel later komt en niet op tijd klaar is !!!

Roelien Vrolijks
8 mei 2022

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ik
8 mei 2022
Evelyne
7 mei 2022

Prima Sushi, snelle bezorging ( half uur op Zaterdagavond)

Jootje
7 mei 2022

Super pokebowls! Goed gevuld Veel verschillende smaken. Echt een aanrader

Max
7 mei 2022

Gewoon goed!

Betty
6 mei 2022

Erg lekker. En veel creativiteit.

Anoniem
6 mei 2022

Snelle levering , netjes verpakt alles zat erbij. Lekker gegeten ,zeker voor herhaling vatbaar !!

Britt
6 mei 2022
Nicole
6 mei 2022

Heerlijk gegeten! En super snelle bezorging.

Sonja
6 mei 2022

Erg lekker, snel bezorgd.

Ria
5 mei 2022

Heerlijk gegeten!

Mariska
3 mei 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd

Bas
2 mei 2022

Super gekookt weer!

Caml gerritz
2 mei 2022

Heerlijk hè eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
1 mei 2022

Heerlijke sushi netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grada
1 mei 2022

Smaak TOP Bezorging TOP Kortom helemaal TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda Peters
1 mei 2022
EM
30 april 2022
Jan
30 april 2022
Walter Meijer
30 april 2022

Iets verkeerd geleverd. Binnen 10 minuten had ik 't goede gekregen,, gratis. Service noem ik dat en zo lekker

PPF
30 april 2022

De sushi werd op tijd geleverd en smaakte perfect. Een aanrader Sushi Place!

Raimond Smit
30 april 2022

Smaakte wederom goed en super snelle bezorging

Karin
30 april 2022
marc van der Lienden
30 april 2022

Loempia saus en bakje van de komkommer door de hele zak heen,alles plakte. Das jammer...

Noa
29 april 2022

heel erg lekker

Annemieke
29 april 2022

Er werd netjes gebeld dat het wat langer ging duren. Als compensatie zouden ze wat drinken bij de bestellen toevoegen. Helaas kwam de bestelling zonder het beloofde extraatje……

Danielle
29 april 2022

Gewoon uitstekend vers lekker niets aan toe te voegen.

Francien Kersten
28 april 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten Dank uuuuu

Schoenmakers
28 april 2022

Overheerlijke pokebowl crispy chicken, als altijd TOP!

Jansen
28 april 2022

Heerlijk

Patrick Voet
26 april 2022

Erg lekker. Enorm ruime keuze! Snel bezorgd. Soms ‘kantelt’ er een bakje sushi of Japanse kipsateetjes. Beetje ‘messy’ dan.

Gerard Pesman
25 april 2022

Prima kwaliteit/prijs. Zeer uitgebreide menukaart. Van alles wat.

Mies
25 april 2022

Ben altijd super tevreden over jullie. Vandaar gewoon alle sterren. Alleen nu was mijn Gyoza al helemaal koud.

Sebastiaan Vreedenburgh
25 april 2022

Zoals altijd: Lekker, snel klaar en veel keuze als je geen vlees of vis eet!

Onbekend
24 april 2022
S van Kempen
24 april 2022
Mike
24 april 2022
W. Janssen
23 april 2022

De sushi was weer lekker en de bezorging op afgesproken tijd. Kan niet beter.

Jeroen frehe
23 april 2022

Het was weer heerlijk!

Gommers GM
23 april 2022
M.koenes
23 april 2022

Altijd vers en lekker!

Roland
23 april 2022

Om kwart voor zes besteld, half uurtje later bezorgd. Mooie box vol en het was echt heerlijk. Zoals ik van Sushi Palace gewend ben.

De Kimpe
23 april 2022
De beste van heel de regio
23 april 2022

Serieus de beste sushi die je kan krijgen.

Christophe
23 april 2022

Het was weer heerlijk!! Bedankt

Caroline
23 april 2022

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd! Dankjewel

Kuipers
23 april 2022

Heerlijk!!!! Snelle bezorging en nog steeds lekker warm wat warm moest zijn. Helemaal TOP!

Ilse
22 april 2022

Het was weer super vers. Heerlijk genoten.

Jordan
22 april 2022

We hebben heerlijk gegeten. De sushi was vers goed van smaak en perfect op temperatuur. Ook viel de levertijd reuze mee. Na bestellen moesten 30-45 minuten wachten, wat zeer schappelijk is voor verse bereiding. We bestellen hier wel vaker en zijn nog nooit teleurgesteld.

Jeralyn
18 april 2022

Goede kwaliteit! Bezorging ook precies op tijd. Heerlijk gegeten, zeker een aanrader.

Petra
18 april 2022

Pokebowl besteld was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette vd akker
18 april 2022

Vriendelijke personeel , netjes ,en zeker heel lekker . Wij komen hier graag

Kim
17 april 2022

Heerlijke sushi en ook altijd stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mevr. Meijer.
17 april 2022
Martijn van der Wielen
16 april 2022
Ramona
12 april 2022

Top eten en vriendelijk personeel! Kom graag hier.

Derksen
10 april 2022

Super snel bezorgt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
10 april 2022

Heerlijk gegeten. Kwaliteit is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dana Borgers
10 april 2022

Altijd op tijd bezorgd. Sushi is van goede kwaliteit. Wij zijn uitermate tevreden en bestellen daardoor geregeld.

Helma
9 april 2022

Sushi was weer heerlijk alleen jammer dat de bijbestelde loempia's koud waren

Maartje
9 april 2022

We kregen een free roll, én als verassing nog loempia'tjes erbij. Sushi was mooi gepresenteerd en smaakte ook erg goed.

Kim
8 april 2022

Lekkere verse sushi en altijd op tijd bezorgd. Top!

Max
8 april 2022

Lekker en optijd bezorgd

Hendriks
8 april 2022

Gewoon heerlijk.

Judje
7 april 2022
Janssen
5 april 2022

Niks aan te merken...prima service en goede kwaliteit. Super 👍👌

M. Van Der Poel
4 april 2022
J
3 april 2022

Minder vers dan we gewend zijn. Is vroeg bestellen ook eerder gemaakt en dan ook langer in de koeling bewaard? Dan bestel ik volgende keer later.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
3 april 2022
Lilly
3 april 2022

Super kwaliteit en super bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
3 april 2022

Vers en lekker, veel beter dan die in Beuningen

Leny van Bergen
3 april 2022

Lekkere super verse sushi 👍🏻 Snelle bezorging en als kers op de taart een paar gratis sushi’s erbij.👍🏻👍🏻

Susanne Jonkheer
3 april 2022

Het was erg klantvriendelijk dat ik werd gebeld dat de bestelling iets later kwam en dat we iets erbij kregen. Super goede service!!!

Willems
3 april 2022
Leontine
2 april 2022
T.
2 april 2022
Ginelle
2 april 2022

Sushi was zeer smakelijk en vers. Ook de warme gerechten waren heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen!

Hugo Vos
2 april 2022

TOP

Petra Kortenray
2 april 2022

We halen graag sushi bij jullie. Het is eigenlijk altijd lekker en goed!! Gister vonden we het helaas iets minder goed. Rolletjes vielen uit elkaar. En de ebi rol was niet van kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Maar we blijven trouwe klant!

Robbie Van Der linden
1 april 2022
Jolanda
1 april 2022
Van veen
1 april 2022

Goede kwaliteit en 1 van de beste kipsushi !

H.Willems
31 maart 2022
Marjolein Koster
30 maart 2022

Snel bezorgd en aardige bezorger

Anke
30 maart 2022

Ik ben dit niet van jullie gewend. Eten leek echt niet vers en daardoor echt niet lekker. Erg jammer, heb de helft weggegooid.

kok
30 maart 2022

lekkere salade van verse produkten

LH
29 maart 2022

Zoals altijd weer heerlijk! Op tijd bezorgd. Bij vorige bestelling de 'free roll' vergeten dus die zat er nu extra bij. Bedankt!

M.
29 maart 2022

WEER TOP! HEERLIJK, TOT SNEL!

Loek
29 maart 2022
Hans
29 maart 2022

Erg lekker en prima verpakt bezorgd.

Dp Voois
29 maart 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd

Sander
28 maart 2022

Sushi en bezorging was top. Alleen jammer dat de komkommer salades waren niet meegeleverd.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
28 maart 2022
Joris
28 maart 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.M
28 maart 2022

De sushi was lekker maar viel heel snel uit elkaar. Was met de stokjes niet te doen. Sonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
28 maart 2022

Erg lekker en fijne service. Kreeg bij 10 minuten extra wachten al iets aangeboden, heel netjes!

Danielle
27 maart 2022

Was heerlijk, vers bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Smink
27 maart 2022

Het was supersuperlekker Dankjewel voor de heerlijke Sushi, was voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmar
27 maart 2022
Frank
27 maart 2022
Mike
26 maart 2022
Bab
26 maart 2022

Half uur later bezorgd. Om 20.00 pas een mail dat de bestelling onderweg was? Besteld voor 17.45. Bestelling was zo geplet dat de sushi uit elkaar viel en de saus alleen nog maar op de deksel zat.

Vincent
26 maart 2022

We bestellen zeer regelmatig en eigenlijk nooit klachten gehad en uiterst tevreden tot de laatste keer. We bestellen meestal de flamed sashimi en die is altijd nog lekker (lauw)warm bij aankomst. De laatste keer zou de bestelling om 17.30 uur bezorgd worden, om 17.09 uur kregen we een mail dat de bestelling onderweg was maar helaas stond de bezorger pas om 17.55 uur aan de deur. Met als resultaat koude flamed sashimi en koude mini-loempiaatjes. Niet lekker dus en een enorme tegenvaller. Je betaalt een behoorlijk bedrag dus dan zou je ook betere (bezorg)service verwachten. Er kan altijd wat gebeuren tijdens een bestelling maar laat de klant dan even weten dat je de bestelling opnieuw maakt en wat later komt, liever dat dan koude gerechten ...

Marielle Geneugelijk
26 maart 2022

Super goede sushi hier! Ik bestelde altijd bij I love sushi wijchen, maar aangezien die dicht ging, had ik geen sushi adresje meer, tot iemand mij vertelde dat sushi place ook bestaat, meteen besteld, nu al zo'n 4x en altijd top! Netjes op tijd, alles is gewoon nog warm!!!!!! En kwaliteit is echt heel erg goed. Jullie hebben er een vaste klant bij iig! Ga zo door!

Marlijn
25 maart 2022

Beste sushi van Wijchen. Onze eerste keus blijft Sushipoint Nijmegen, maar dit is een prima alternatief.

Kasia
24 maart 2022

Ik ben altijd erg tevreden met de sushi maar deze keer was de rijst plakkeriger dan dat ik gewend ben en er zat minder vulling in de rol.... jammer... hopelijk volgende keer weer als vanouds!

Rosalie
24 maart 2022

Snelle bezorging en sushi heerlijk vers

Rob
23 maart 2022

Zoals altijd fantastisch

G.R.
23 maart 2022

Zoals altijd weer héérlijk de pokébowls zalm en spicey chicken

Gubbels
22 maart 2022

👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijn
21 maart 2022

Altijd snelle bezorging en goede prijs kwaliteit verhouding.

Hermsen
21 maart 2022

Heerlijk!

Willy
20 maart 2022

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
20 maart 2022
LH
19 maart 2022

Altijd heerlijk. Heel veel keus. Op tijd geleverd (en anders even een berichtje) en een gratis extra. Top!!

Riet Jansen
19 maart 2022

Alles lekker en fijn op tijd

Anouk
19 maart 2022

Top!

Carin
19 maart 2022
Isere
18 maart 2022

Dit keer was de sushi niet goed gerold. Alles viel uit elkaar. Smaak en kwaliteit verder wederom top!

Kersten
18 maart 2022
K. Guanipa
18 maart 2022

Heerlijke sushi! Jullie hebben er een vaste klant bij.

Ria
17 maart 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten. Aardige bezorger en alles netjes verzorgd op de schaal. Uitstekend!

Anda
15 maart 2022
Grace
15 maart 2022
Roelien Vrolijks
14 maart 2022
Senel
14 maart 2022
van Es
14 maart 2022

Heerlijke sushi schotel en perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meike
14 maart 2022

Super service! En heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lor
13 maart 2022

Top!!!😀😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
13 maart 2022
anoniem
13 maart 2022
Bovenkamp
13 maart 2022

Weer SUPER!!

Janne
12 maart 2022
Franca Kellendonk
12 maart 2022

Erg lekker 👍🏻

Jansen
10 maart 2022

Super lekker!!

Willem
9 maart 2022

Snel, vers, alles geweldig. Jammer dat het kokostoetje uit het sortiment is

JOHN
8 maart 2022

Goede betaalbare sushi en ruime keuze.Ook voor vegetariërs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
7 maart 2022

Heel lekkere sushi!

Ina Wessel
6 maart 2022

2 pokebowls besteld en het was zoals altijd weer super lekker. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger van Eldijk
6 maart 2022

Top kwaliteit sushi! Meerdere plaatsten geprobeerd maar deze blijft op #1

M
6 maart 2022
Linda Janssen
6 maart 2022

De beste sushi die we ooit gegeten hebben

Inge
5 maart 2022

30 minuten te laat bezorgd. Verder lekkere sushi!

Johan Herkendaal
5 maart 2022

lekker en warm, top

Ria
5 maart 2022
Henny
5 maart 2022
Carin
4 maart 2022

Was heerlijk en keurig op tijd

MarC
4 maart 2022

Altijd heerlijk! Supervers en heel snel bezorgd! Tot gauw : )

...
4 maart 2022
MGrim
2 maart 2022

Wij vonden de sushi heerlijk net verzorgd houden zo !👍🏻

Maartje
2 maart 2022

Altijd heerlijk verse sushi en optijd met de bezorging!

Suzanne
1 maart 2022

Heerlijk! Lekkerste sushi uit de omgeving. DIKKE 10

Britt Thomassen
28 februari 2022
Verhoeven
28 februari 2022

Wauwww had sneller mijn bestelling als verwacht, en dat met carnaval! Super fijn. En de sushi was gewoon echt heerlijk! Zeker een aanrader. Tot snel weer!

Henk V.
28 februari 2022

We moesten veel langer wachten dan we gewend waren: De edamame was niet warm en smaakloos. De kikoman, gember, wasabi en stokjes ontbraken en werden na bellen 20 minuten later alsnog bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi
28 februari 2022
Meike
28 februari 2022

Heerlijke Sushi! Geleverd op de juiste tijd door vriendelijke bezorger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viola van Vredendaal
27 februari 2022

Super vriendelijk personeel en heerlijke sushi. Altijd op tijd klaar

Tine Schriks
27 februari 2022
B Visch
27 februari 2022
.
27 februari 2022
Bovenkamp
27 februari 2022

Helemaal top!

Janssen
26 februari 2022

Bezorging duurde wat langer. Maar het was heerlijk

Grada
26 februari 2022

Altijd super !

Angela
26 februari 2022

Was heel goed

M Hermens
26 februari 2022

Zeer goed verzorgd, smakelijk en vers. Iet te los gerold, waardoor ze iets te groot zijn. Super 👍👍👍

Wouterse
26 februari 2022

Goede kwaliteit van alle producten. Ook de extra rol vanaf een bepaalde besteding is top

Silvia-R
25 februari 2022

Was weer verrukkelijk..zeer snel bezorgd..is zeker een aanrader voor wie van shuhi,s houdt!

Sabine
25 februari 2022

Prima afgeleverd door vriendelijk personeel, 10 min. later maar absoluut geen probleem. Kwaliteit zeker niet slecht, maar bij 1 rol was de rijst niet helemaal gaar en de edame bonen vinden wij heel flauw. Toch heerlijk genoten zeker ze prijs / kwaliteit verhouding.

R van toor
25 februari 2022

1 woord PERFECT

LH
24 februari 2022

Weer heerlijk en vers. Paar minuutjes later bezorgd met excuses ivm de drukte door een heel vriendelijke bezorger.

Marieke
24 februari 2022
Esther
24 februari 2022

Heerlijke sushi

Ks
24 februari 2022

Heerlijke sushi, erg prettig vriendelijk ontvangst van hardwerkend personeel. Helaas laks en traag personeel In de keuken en onprofessionele Houding in schril contrast met degene die het klantcontact en bestellingen opneemt

JH
24 februari 2022

Dit restaurant heeft het in de vingers: goed eten dat zoals alle keren zeer smakelijk was. De gratis rolls (waar je ook nog keuze hebt!) bij de bestelling zijn een heerlijke aanvulling. Bezorging was ook prima: vriendelijk en op tijd. Alleen een opmerking over het feit dat alleen maar Ideal als betaaloptie beschikbaar is bij bestellen: jammer!.

Oud-Gereedschap.nl
23 februari 2022

Eerste kennismaking, verzorgd en smakelijk. Komt voor vervolg in aanmerking.

Ingrid klomp
23 februari 2022
K
22 februari 2022

Het werd met 16 minuten bezorgd en het was heeeeeerlijk! We gaan hier zeker vaker bestellen!

Winnifred Gommers
22 februari 2022

Heerlijke gerechten en snelle service. Helemaal top.

Elmar
21 februari 2022

Erg lekker en op tijd bezorgd

Shira de Koning
21 februari 2022

Lekker en snel!!

Lieke
21 februari 2022

Lekker eten! Erg vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
21 februari 2022
B
21 februari 2022
Hanneke
21 februari 2022
Mirjam
21 februari 2022
Ingeborg Reniers
20 februari 2022
Was weer top we hebben weer heerlijk gegeten
19 februari 2022
Lion
19 februari 2022
W.
19 februari 2022

Altijd erg lekker! De edemame boontjes waren dit keer aan de harde kant. Maar verder weer erg lekker en de bezorging is super snel en op tijd

Gerry
19 februari 2022

Ik had heerlijke bowl en sushi besteld doormiddel van de tegoedbon. Ik was vergeten dat ik het tegoed ineens moest besteden. Misschien kan dit in de toekomst verandert worden zodat je de tegoedbon vaker kan gebruiken tot wanneer het bedrag verbruikt is.

Van Oss
19 februari 2022

Voor de eerste keer sushi gegeten, t was heerlijk en super vers!

Sem
18 februari 2022

HEERLIJK! Zoals altijd ♡ dit keer wel door weer en wind......tot snel!

Karin
18 februari 2022

De bestelling komt precies op tijd. We krijgen ook nog wat extra's.

Sophie
17 februari 2022

Alweer heerlijk gegeten, alles in de box wat ik aangepast wilde hebben was goed aangepast. En om 6 uur gelijk bezorgd!

Lorry
16 februari 2022

Top!!!

Remco
15 februari 2022

Goede sushi. Maar vooraf fooi betalen vind ik eigenaardig.

Annemijn
15 februari 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging in Nijmegen.

Eva
15 februari 2022

Bezorging was mooi optijd! Sushi was heerlijk, zoals altijd. Ook iets nieuws geprobeerd; de pokébowls. Deze waren ook erg lekker!! Gaan we zeker nog eens bestellen!

Loes Renée
15 februari 2022
Csilla
14 februari 2022
Rattikan
14 februari 2022

Bezorgen laat sushi laten vallen voor de deur ziet slecht uit

Nance
14 februari 2022

Complimenten, de Valentijnsbox was goed gevuld, mooi gevarieerd en heerlijk van smaak! Bedankt! (PS: 4 wasabi en gemberpotjes erbij was niet nodig geweest, 2 van elk meer dan genoeg!)

Marco Wolters
14 februari 2022
de Boer
14 februari 2022

Heerlijke sushi en super klantgericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.S.
13 februari 2022

Heerlijke sushi! en volgens bestelling op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
13 februari 2022

Het is wel jammer dat je als je besteld hebt, geen tijd krijgt. Eten goed, bezorging ook goed.

Lucas peperkamp
13 februari 2022

Super lekker zeker aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
13 februari 2022

Er zat deze keer weinig soya bij…zijn we niet gewend…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
13 februari 2022

Bestelling was weer prima in orde. Smaakte heerlijk en lekker snel bezorgd. De pokebowls zijn echt een aanrader!

Tonnie Rossen
13 februari 2022

Het was zeer smakelijk en de bezorging kwam op de afgesproken tijd we kregen zelfs nog wat extra zeker voor herhaling vatbaar

De haardt
13 februari 2022

De uramaki viel helaas uit elkaar

Jean-Paul
12 februari 2022

Het was heerlijk!

Linda
12 februari 2022

Opnieuw heerlijk! Genoten van een lekkere poke bowl! Vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd

Tessa
11 februari 2022
Lilly
11 februari 2022
Lean Robbemont
11 februari 2022
Reijnen
11 februari 2022
Gubbels
10 februari 2022
JH
10 februari 2022

Bezorging op tijd. Sushi lekker, pokebowl ook. Attent dat er steeds een gratis sushi bij zit, zodat je altijd een andere smaak kunt proberen.

Ellen
10 februari 2022
Sharon
9 februari 2022
Esther
9 februari 2022

Fantastisch!!

Jan
8 februari 2022
Arnts
8 februari 2022

Heerlijk en super vers

Melissa
7 februari 2022

Super lekkere verse sushi en hele goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelien Vrolijks
6 februari 2022

Geweldige service heerlijk vers en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Bekker
6 februari 2022

Eerder geleverd dan verwacht. Alleen miste we de gratis mini loempia's, jammer. Maar deed niks af aan de lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
6 februari 2022

Was heerlijk poke bowl kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
6 februari 2022

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
6 februari 2022

Super lekker de pokebowl crunchy chicken 👍👍😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Felipe
6 februari 2022

Jullie doen altijd goed maar allen deze keer was de tonijn helaas niet vers en 2 van mijn bestelde sushi’s zijn met mayonaise geleverd terwijl ik zonder mayonaise heb besteld. Jullie doen goed nogmaals deze keer was het misgegaan.

Debby
6 februari 2022
Bovenkamp
5 februari 2022

Geweldig

Eljo
5 februari 2022

Prachtig op tijd en súper lekker !

JOHN
5 februari 2022

Ruime keuze nette prijzen voor mooie porties .En precies op tijd bezorgd.

Van den Heuvel
5 februari 2022

Keurig op tijd. Tevoren een melding dat het onderweg was. Kwaliteit uitstekend. Wij kozen voor de crispy box. Een aanbeveling.

Dirk
5 februari 2022

Eten was zoals altijd onwijs lekker, alleen de poke bowl was echt veel ste weinig met te weinig ingrediënten van alles.