Reviews from Sushi Place Wijchen

Recent reviews

5.0
Mike
Today
Aniek
Yesterday
MarC
9 August 2022

HEERLIJK!! Supervers, erg lekker en altijd op tijd! We hebben weer gesmuld!

Wilma van Erp
8 August 2022

Door Desley Adamse (kleinkind) voor de eerste keer bij jullie besteld Het was echt heel heerlijk

Van veen
7 August 2022

Pokebowl kip was weer erg lekker , maar mis wel wat variatie kwa groente eigenlijk..veel avocado en komkommer..zou keer met rode ui en boontjes ofzo een idee zijn ..maar kwaliteit was weer top !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miriam
7 August 2022
Marc
7 August 2022

Lekker en snel bezorgt, complimenten

Janneke
7 August 2022

Super lekker zoals altijd.

Shen
6 August 2022

Super snel geleverd

Maloesjka Mombarg
6 August 2022

Wederom top!!

Yvonne kersten
6 August 2022

Was heerlijk en vlug bezorgd

Saskia
5 August 2022

Heerlijk de crunchy box

Indy
5 August 2022

weer super lekker!

Tom
4 August 2022
Eric
4 August 2022
Esther
4 August 2022

Iedere keer weer prima service en heerlijke sushi

HB
4 August 2022
Felipe
4 August 2022

Kwaliteit van de producten is altijd prima maar vandaag heb ik mijn crispy box niet ontvangen.

M segers
3 August 2022

Het was weer heerlijk!

Gerhardt
3 August 2022

Sushi afgehaald: precies op tijd klaar en super lekker!!!!

Karin
2 August 2022
Lisa Hundertmark
2 August 2022
de Boer
2 August 2022

Altijd geweldig, super service!

Mathieu Orth
31 July 2022

Lekkere sushi, doen we zeker vaker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramona
30 July 2022

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk! En we kregen er gratis krokante garnalen bij, altijd leuk!

Diana
29 July 2022

Top

Jos
29 July 2022

Zoals iedere keer weer, perfect?

Neda
29 July 2022

Altijd heerlijke verse sushi.

Van veen
29 July 2022
Sandra
29 July 2022

Heerlijk 😋

Ruud
29 July 2022
Annemiek
29 July 2022

Super snel bezorgd top!

Carla
28 July 2022

Heerlijk eten

MarC
27 July 2022

HEERLIJK!! De 'we love zalm box' is zo lekker en de rest ook! We hebben weer gesmuld en altijd snel / op tijd ♡

Björn
27 July 2022

Vriendelijk, mooie schone zaak en de poke bowl was ontzettend lekker! Tot de volgende keer.

Elenjo
26 July 2022

Prima sushi, snel bezorgd. T was weer heerlijk !

Danny
24 July 2022

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!!

Petra
24 July 2022

Heerlijke sushi en altijd stipt op tijd!

Myrena
23 July 2022

Vlotte bezorging en goede service!

J:
23 July 2022
Fred
23 July 2022

Wij bestellen iedere week een heerlijke poke bowl. Wat een kwaliteit. Heerlijk op tijd bezorgd en super van smaak. Een echte aanrader!

André Honders
22 July 2022

Shushi was erg lekker. Mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger 👍

John
22 July 2022

Ondanks de late levering goed opgelost, optijd opgebeld dat de levering wat vertraagd was.En een extra gerecht voor t ongemak gekregen.

Silvia de Keijzer
22 July 2022

Verser dan vers en echte top kwaliteit. Het was heerlijk!

Edki
21 July 2022

Snel gebracht en heerlijk zoals altijd!💜

Simon
18 July 2022

Het was weer heeeeerlijk

Debby
18 July 2022

Helemaal top! Bezorgd precies op aangegeven tijd. Alles is heel vers en dit proef je ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmee
17 July 2022
MarC
17 July 2022

Het was weer erg lekker! Vers, flinke porties, heerlijk! Bedankt voor het extra's, dat waardeer ik echt heel erg ♡ Tot snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H.C
17 July 2022
Carla
17 July 2022

Het was weer heerlijk!!

Janine
17 July 2022

Steeds meer komkommer in de poke bowl . De bakjes zaten onder de vette vingers, en kruimels. Verder nog steeds de beste van Wijchen

-
16 July 2022
Meike Enning
16 July 2022

Hele slechte bezorging meer dan een uur te laat

Meike Akkersdijk
16 July 2022

Super service! En super lekkere verse sushi!

Nathalie
15 July 2022

Super snel geleverd en erg lekker!!

Sandra
15 July 2022
Verploegen
15 July 2022

Ik had herhaaldelijk aangegeven om geen ui te gebruiken ivm zware intolerantie, toch zat er ui op waardoor ik het niet kon eten. Verder zaten de bakjes dusdanig vol dat de sushi niet heel uit de verpakking kon worden gehaald. Ik vond het dit bedrag niet waard. Jammer.

Maartje
14 July 2022

In het verleden vaker een pokebowl besteld bij Sushi Place. Had het idee dat er toen meer ingrediënten in zaten dan nu. Het klopt met wat er op de site staat, maar vond het net wat weinig groente bij de rijst. De kip en ebi fry waren top!

Henk
14 July 2022
Riet jansen
13 July 2022

Erg lekker en fijn op tijd

C Vos
13 July 2022
de Koning
13 July 2022

Het eten kwam 40 minuten na de "Uw bestelling is onderweg!" email. Het valt tegen om zo lang te wachten na zo'n email. Liever geen email te krijgen.

Suus Krebbers
12 July 2022

Het eten was weer geweldig zoals altijd, alleen zaten er in de ebi nog stukjes schil. Dit was het geval bij zowel de pokebowl als de sushi.

B J
11 July 2022

kwaliteit van het eten was weer super net als altijd, maar rijst was minder plakkerig, waardoor de rollen steeds uit elkaar vielen. Verder alles super goed, zoals ik gewend ben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
11 July 2022

Super lekker gegeten! Alles was heel erg vers en grote stukken vis. Zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kleintjens
10 July 2022

Het was weer super lekker en de schotels zagen er netjes uit!

Monique Segers
10 July 2022

We bestellen vaak bij jullie maar deze keer zat er heel weinig rijst in, te weinig vind ik! Jammer want juist de combinatie met rijst is juist zo lekker. Verder zijn ze altijd prima hoor, de lekkerste uit wijchen en omstreken 😊

Dafne
10 July 2022

Héérlijke poke bowls!

LK
9 July 2022

Alles zag er heerlijk en vers uit, eerste keer sushi geprobeerd, helaas niet onze cup of tea, maar dat doet niks af aan de service, snelheid en kwaliteit van het eten !

Susan
7 July 2022

Heerlijk vers en op de afgesproken tijd.

Chantal De Waal
6 July 2022

Pokebowl en sashimi waren heerlijk. Sojabonen waren niet goed gaar en niet lekker, erg jammer.

Sandra Albers
4 July 2022

Heerlijk eten!

Lisanne
4 July 2022
Marcel G
4 July 2022

Meerdere malen nu hiervan laten bezorgen en het zijn top sushi's.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hulsman de Kimpe
3 July 2022

Beste sushi in de wijde omgeving, echt heerlijk gegeten weer en voor ons geen ander!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
3 July 2022

Mooi op tijd!

Linda
2 July 2022
G. Starrenburg
2 July 2022

Binnen acceptabel tijdsbestek afgeleverd. Lekker vers en het smaakte heerlijk. Ga zeker vaker bestellen.

Roelofs
2 July 2022

Het was heerlijk en weer vers

Isabella
2 July 2022
Heerlijk..
2 July 2022
Jan
1 July 2022

Was weer super lekker

MarC
1 July 2022

Na heel veel TOP beoordelingen helaas voor het eerst minder tevreden : ( Sushi was lauw, zalm ietwat taai, zeewier ietwat taai, tonijn in maki's groenig. Helaas ook last van buikpijn/buikloop of het van de sushi is weet ik natuurlijk niet zeker. Jammer, volgende keer hopelijk weer top!

Y Lee
1 July 2022

I've been ate so many sushi when I am live in Japan and without doubt I saying this is the best quality sushi delivery shop.

Mart
1 July 2022

altijd super lekker en vers!!!

Sandra
30 June 2022

Op tijd bezorgd en super lekker gegeten

Ans
30 June 2022

Top bezorging en super lekker!!!!

Fran
30 June 2022

Het was weer heerlijk!

S. Bovenkamp
30 June 2022

Super vers en heerlijk!

Laura
28 June 2022

Super lekkere sushi. Snelle bezorging. En ook nog een portie Californische sushi gratis erbij gekregen. Top service.

Christel
28 June 2022

Geweldige servicealtojd vriendelijk..

Lisa
28 June 2022

Heerlijk gegeten ! Fijne bestellingsopties, mooi optijd op kunnen halen, vriendelijk personeel ! Eten was vers en/of warm. Zeker voor herhaling vatbaar

Jcjm
28 June 2022

Erg lekkere box en een gratis setje extra uramaki rolletjes! Prima verzorgd.

Tine
27 June 2022

Mooie verse ingrediënten, goede prijs-kwaliteit verhouding. TOP

Kevin
27 June 2022
LH
26 June 2022

altijd heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
26 June 2022

Hele fijne website. Goede kwaliteit sushi en afgeleverd op de afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans van den Bergen
26 June 2022

Snel bezorgd, makkelijk om te bestellen en zeer goed eten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M Hermens
26 June 2022

Uitstekend verzorgd, goede kwaliteit. Sushi’s mogen iets kleiner zijn, passen nu moeilijk in je mond

Bianca
26 June 2022
Bardoel
26 June 2022

De sushi viel bij het eten uit elkaar de smaak was goed maar niet bezonder.

Eric Bouwer
26 June 2022
Sanne
25 June 2022

Ondanks groeiend aantal concurrenten voor mij geen enkele twijfel waar te bestellen. Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd.

Jolanda
25 June 2022
Melissa
25 June 2022

Super lekker gegeten! Echt vers en grote stukken vis!

Mike
24 June 2022

Ruime keuze, goede voordeelboxen. Bezorgtijd was ca 30 minuten, zeer netjes voor de vrijdagavond. Sushi was weer heerlijk vers, gratis roll altijd welkom. We hebben er weer van genoten

Ton
24 June 2022

Was weer heerlijk, perfect op tijd en supervers zoals altijd

Wendy
24 June 2022
Wendy
24 June 2022

Heerlijke sushi Snel bezorgd

Van toor
24 June 2022
Angie en Willeke
24 June 2022

Mjammie, nog beetje warm. Lekkerrrrr!

N
24 June 2022
Helga
22 June 2022

Lekker eten, mooi op tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding en nette bezorging.

Morgan
21 June 2022

Gewoon echt goed! Eindelijk weer een sushi tent in Wijchen, waar ze wel weten wat kwaliteit is.

Gommers
21 June 2022

Het eten was lekker, maar als ik dan zie wat ik moet afrekenen vind ik die verhouding niet kloppen. Ps. De spullen die erbij worden geleverd hoeven ook lang niet allemaal. Het meeste gaat de kliko in. Is er geen mogelijkheid om aan te geven tijdens de bestelling wat men wel of niet nodig heeft?

Ramon
21 June 2022

Heerlijke pokebowls. Vers, goed gevuld. Zeker een aanrader en ik bestel hier zeker weer! Enige tip zou zijn om op een betere wasabi over te stappen, deze is matig van kwaliteit.

Vincent
20 June 2022

We bestellen zeer regelmatig, het eten is van goede kwaliteit maar de bezorging laat de laatste tijd echt te wensen over. Een half uur tot 3 kwartier later dan de afgesproken levertijd is tegenwoordig normaal. Erg jammer want over de kwaliteit van het eten hebben we niets te klagen maar misschien moeten we toch maar eens elders gaan kijken hoe daar de kwaliteit van het eten en het nakomen van de bezorgtijd is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tdg
19 June 2022

Heerlijk gegeten. Jongeman achter de balie had goed de leiding over alles.

Ronald.
19 June 2022

Het was weer zeer smakelijk!! Net als voorgaande bestellingen !! Niks op aan te merken . Bedankt en tot de volgende keer 👍

Gerda Jansen
19 June 2022

Super heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
19 June 2022

Zoals altijd in een woord geweldig!

U.den Boer
18 June 2022

Alles helemaal top. En netjes op tijd 👍👍👍

Natas
17 June 2022

Er zat een haar in de sushi en de bezorger was 20 min te vroeg. Ik wilde net nog even de hond uitlaten gelukkig zag ik hem voor ik de hoek om ging. Verder was het heerlijk.

Esther
16 June 2022

Heerlijke sushi. Prima verzorgd en fijne service. Voor herhaling vatbaar.

Denize
16 June 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijke sushi en een ontzettend snelle bezorging! Grote fan!! 🍣 ❤️

Lilly
16 June 2022

Alles Top!

Simon
16 June 2022

Superlekker en ook nog vlot geleverd, zeker voor sushi.

Theo
16 June 2022
Karin
15 June 2022

Mooi op tijd, vriendelijke medewerkers en hele goede kwaliteit!

E van E
15 June 2022

Gewoon heerljjk!

Jan de Jong
15 June 2022

Super lekker allemaal. Alles van hoge kwaliteit. Uiteindelijk 3 bakjes wasabi en 4 bakjes gember over. Wellicht handiger om die optioneel te maken bij elke bestelling. Sushi zou op termijn ook kunnen worden gepresenteerd in karton (bijvoorbeeld een grote gebaksdoos zonder venster). Veel plastic nu.

Remco Permentier
15 June 2022

Porties kleiner dan vorige keer. Jammer.

Michiel
14 June 2022

Om 17u besteld, om 18u geleverd in Ewijk. Perfect! En wat hebben we genoten, mijn zoon en ik nu de vrouw des huizes op vakantie is. Vers en superlekker. We eten vaak sushi maar voor het eerst hier. Vanaf nu ook nog alleen maar hier!! Echt geweldig en een dikke aanrader. Njoy!

J.v.Oijen
13 June 2022
Ans
13 June 2022

Geweldige service, altijd mooi op tijd en als het al iets later gaat worden krijg je een telefoontje. En super lekker!!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy Heijnen
13 June 2022

snelle levering( voor 17 00 uur besteld)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerry van Dreumel
13 June 2022

Was super lekker kwaliteit is goed we hebben er van genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jaarsveld
12 June 2022
Bianca
12 June 2022

Het was heerlijk!

Margot Sauter
11 June 2022

Snelle levering, lekkere goed gevulde sushi’s!!!

Brenda
11 June 2022

Zoals altijd super lekker en vers!!

Ravenstein
11 June 2022
-
11 June 2022
Monique
10 June 2022

De lekkerste pokebowl vind je absoluut hier…altijd vers, lekkere kruidige saus en ze zijn daar altijd super vriendelijk!

Minke
10 June 2022

Beste sushi van Wijchen!! Mega vers

Henk Willems
9 June 2022
Darcy
9 June 2022

Nogmaal is alles super , helaas was er nu andere wasabi , dun en anders van smaak en kleur echt een stuk minder lekker als wat we van jullie gewend zijn, het eten was zoals altijd super

Arno
9 June 2022

Heerlijk

M
8 June 2022
Wouters
8 June 2022

Prima eten, snelle levering

Plattel
7 June 2022
Karlijn
6 June 2022

Een super lekkere sushi bowl, en twee temaki besteld. Heerlijk, en vrij snel geleverd.

Djanilla
6 June 2022

De sushi is zoals altijd super lekker! Ook de pokebowls zijn erg lekker :) de bezorger is altijd op tijd en netjes aan de deur.

Carla
6 June 2022

Was weer heerlijk en vriendelijke en nette bezorger

Floris
6 June 2022
Erp
6 June 2022

Vraag nog extra zit er alles in? Ja hoor. Kom thuis niet dus gebeld. Excuses we bezorgen het direct. 20 minuten later bezorgd met nog eens extra sushi. Geweldig opgelost dank hier voor.

Frank
6 June 2022

Beste sushi van Wijchen

van Uden
6 June 2022

Heerlijke sushi, pokebowl en ander gerechtjes! Bij het invullen van bestelling via app blijkbaar iets niet goed ingevuld waardoor we niet konden laten bezorgen. Dit als opmerking erbij gezet, waarna meteen de telefoon ging en aangeboden werd het alsnog te bezorgen, super service! Snel geleverd op afgesproken tijd.

carole
6 June 2022
Charlotte
6 June 2022

Er was iets mis gegaan met het doorkomen van onze bestelling, hebben daarom een tijdje moeten wachten op ons eten. Als goedmaker kregen we een tegoedbon en extra vis en vlees op onze pokebowl. Echt super netjes opgelost, heel klantvriendelijk! Sushiplace Wijchen is altijd al onze favoriet (o.a. de allerlekkersre pokebowls ooooit) we raden iedereen aan hier te bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
6 June 2022

Het was weer prima, inclusief de service bij de afhaalbalie

Eric Bouwer
6 June 2022
Raimondoooooooo
6 June 2022
Jeroentjuhhh
4 June 2022

Goede website. Snel bezorgd . Kwaliteit perfect.

Anja Luckassen
4 June 2022

Wasvgoed en lekker

Ingrid klomp
4 June 2022
Kerstens
4 June 2022

Jullie zijn de beste !

Caroline
3 June 2022

Super lekker gegeten, op tijd geleverd. Perfect als altijd! 👍👌

R van toor
3 June 2022
Judje
2 June 2022

Weer een heerlijke Poké bowl kip yakitori gegeten met me man samen...

Guido Bakema
2 June 2022

Als verwacht!

mariette van kleef
31 May 2022

Het was heerlijk. Voldeed echt aan de verwachting. Prijs kwaliteit waren in verhouding. chapeau

Eric van Schie
31 May 2022

Heel lekker.

kok
30 May 2022

de pokebowl was erg lekker, ik had alleen gyoza besteld en mini loempia 's gekregen

MarC
30 May 2022

Verrukkelijk! Zoals altijd en altijd (ruim) op tijd! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmee
30 May 2022
H
29 May 2022
Geert
29 May 2022
Roel
29 May 2022
Ed
29 May 2022

Smakelijke sushi, snel bezorgd

Kroeze
29 May 2022
Ruby
29 May 2022
Jos
28 May 2022

Heerlijk ,en bezorging top👍👍

Maartje Schraven
28 May 2022

Het is iedere keer weer heerlijk!

M.Koster
28 May 2022
G janssen
28 May 2022

Heerlijke pokebowl spicy chicken en snel bezorgd…top

Jos
28 May 2022
LH
28 May 2022

Weer heerlijk eten. Bezorging was laat maar werd netjes gebeld hierover en kreeg een cadeaubon als vergoeding. Top!

Vb
28 May 2022

Goede service we waren een 3 kwartier eerder en ze maakte het gelijk klaar! Personeel zeer vriendelijk! Erg lekkere sushi 🍱

rob berkhout
27 May 2022

prima verzorgd en heerlijk ,bovendien prettige bediening

Loes Renée Visser
26 May 2022

Jullie zijn áltijd oprecht klantvriendelijk en het eten is keer op keer fantastisch

derks
26 May 2022
Elly de Swart
26 May 2022
Sacha
26 May 2022

Vandaag voor het eerst sushi besteld. De lentebox zodat er van alles wat in zat. Ik vond de zalm echt overheerlijk. Ook de cruncy roll was heerlijk. Al met al voor herhaling vatbaar.

Joost Redelijk
26 May 2022

Het was weer heerlijk!!🍣🍱

Monika
25 May 2022
Brenda
25 May 2022

Zoals altijd super vers ,het was weer heerlijk!!! De beste in Wijchen....

Janssen
25 May 2022
Jan
24 May 2022

Heel lekker

Stan
24 May 2022
Jan
24 May 2022

👍👍👍

Ina Wessel
23 May 2022

Het was weer super lekker. De crunchy box voor de eerste keer besteld en dat is zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
23 May 2022

Geen

Willem
23 May 2022

Erg goed gegeten. Poke bowls zijn goed gevuld en gemaakt met verse ingrediënten. De sushi proeft vers. Wij komen terug!

Phillip Thompson-Rossall
23 May 2022

Voor het eerste keer besteld. Ik ben zo blij dat ik U in Wijchen gevonden heb. U bent nummer Nr.1 voor mijn verdere bestelling. Dank U zeer. Fantastische kwaliteit. 100% 🏆. Phillip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
22 May 2022
B. Schamp
22 May 2022

Nu 2x besteld bij Sushiplace. Sushi zelf is gewoon voortreffelijk qua smaak. Ook veel keus op de menukaart. Bezorgtijden zijn tot op heden zoals te verwachten 30 minuten doordeweeks. En een uur op zaterdag 18:30. Ga hier zeker vaker bestellen

Dave Schriks
21 May 2022

Toptent! Altijd precies op tijd en hele lekkere sushi👌👍

Marina
21 May 2022

Vers, lekker en snel! Zeer aanraden!

Peet
21 May 2022

Heerlijk, en netjes op tijd bezorgd!

Marga
21 May 2022

Lekkere sushi. Zeer snel bezorgd. Blij dat Sushi place in wijchen is :)

Tim
20 May 2022
Van Heumen
20 May 2022

Heerlijke sushi. Lekker vers en goed op tijd klaar!

Jansen
20 May 2022

Helemaal top en heerlijk gegeten!

Evy
20 May 2022

Optijd klaar, lekker en klantvriendelijk

Alex
20 May 2022
Angelique
18 May 2022

Smaakt naar meer

Marie-Jose
18 May 2022
Meike
17 May 2022

Zo snel, 2 min voor sluiting besteld en een heerlijke snelle super verse sushi!! Complimenten jullie zijn toppers!

Nvt
17 May 2022

Super lekkere frisse en verse poke bowl zalm.

Sanne
17 May 2022

Lekkere sushi! Prima levertijd. Vriendelijke bezorger.

Maaike
17 May 2022

Het was weer heerlijk. Bezorging mooi op tijd zoals altijd!

Rensen
16 May 2022

De schaal met sushi zag er aantrekkelijk uit. Het smaakte heerlijk

wilma
16 May 2022

Online besteld, daarna opgehaald. Bestelling stond klaar en de kwaliteit was goed. Voor herhaling vatbaar

Irene
15 May 2022
Arno
15 May 2022
Irene
15 May 2022

Super lekkere en complete poke bowl.

Gerard van Rossum
15 May 2022

Prima service. Precies binnen de afgesproken tijd geleverd en het eten was heerlijk. Lekkere verse producten. Ik ga zeker vaker bestellen

Monique
14 May 2022

Mijn complimenten voor de flexibiliteit. Ik snap dat de tijd van een bestelling veranderen vaak niet mogelijk zal zijn. Vandaag had ik echter een situatie dat ik dat we moest vragen. Sushi place deed niet moeilijk heeft de tijd naar voren kunnen halen. Super!

Floor
13 May 2022

Goede smaak en mooi op tijd!

Dylan en sonja van der wal
13 May 2022

we hadden het net geplaatst en dachten dit komt pas over 1 uur maar een kwartier later hadden het al in huis super....beter dan verwacht

Anita
13 May 2022

Eerste keer besteld, snel geleverd, netjes verpakt. Super lekker en zeker een aanrader om weer te bestellen.

Jor
12 May 2022

Top as usual

Hugo
12 May 2022

Vers bereid en optijd klaar. Lekkere sushi.

ingrid
12 May 2022

de vergeten artikelen waren erg snel nabezorgd. Top en het was lekker

Phil
12 May 2022

Heerlijke poke bowl!

Henk
11 May 2022
E
11 May 2022
M.koenes
10 May 2022
Corine
8 May 2022

Super weer !!! Alleen jammer dat met bezorgen en nu afhalen de bestelling veel later komt en niet op tijd klaar is !!!

Roelien Vrolijks
8 May 2022

Geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ik
8 May 2022
Evelyne
7 May 2022

Prima Sushi, snelle bezorging ( half uur op Zaterdagavond)

Jootje
7 May 2022

Super pokebowls! Goed gevuld Veel verschillende smaken. Echt een aanrader

Max
7 May 2022

Gewoon goed!

Betty
6 May 2022

Erg lekker. En veel creativiteit.

Anoniem
6 May 2022

Snelle levering , netjes verpakt alles zat erbij. Lekker gegeten ,zeker voor herhaling vatbaar !!

Britt
6 May 2022
Nicole
6 May 2022

Heerlijk gegeten! En super snelle bezorging.

Sonja
6 May 2022

Erg lekker, snel bezorgd.

Ria
5 May 2022

Heerlijk gegeten!

Mariska
3 May 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd

Bas
2 May 2022

Super gekookt weer!

Caml gerritz
2 May 2022

Heerlijk hè eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
1 May 2022

Heerlijke sushi netjes op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grada
1 May 2022

Smaak TOP Bezorging TOP Kortom helemaal TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amanda Peters
1 May 2022
EM
30 April 2022
Jan
30 April 2022
Walter Meijer
30 April 2022

Iets verkeerd geleverd. Binnen 10 minuten had ik 't goede gekregen,, gratis. Service noem ik dat en zo lekker

PPF
30 April 2022

De sushi werd op tijd geleverd en smaakte perfect. Een aanrader Sushi Place!

Raimond Smit
30 April 2022

Smaakte wederom goed en super snelle bezorging

Karin
30 April 2022
marc van der Lienden
30 April 2022

Loempia saus en bakje van de komkommer door de hele zak heen,alles plakte. Das jammer...

Noa
29 April 2022

heel erg lekker

Annemieke
29 April 2022

Er werd netjes gebeld dat het wat langer ging duren. Als compensatie zouden ze wat drinken bij de bestellen toevoegen. Helaas kwam de bestelling zonder het beloofde extraatje……

Danielle
29 April 2022

Gewoon uitstekend vers lekker niets aan toe te voegen.

Francien Kersten
28 April 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten Dank uuuuu

Schoenmakers
28 April 2022

Overheerlijke pokebowl crispy chicken, als altijd TOP!

Jansen
28 April 2022

Heerlijk

Patrick Voet
26 April 2022

Erg lekker. Enorm ruime keuze! Snel bezorgd. Soms ‘kantelt’ er een bakje sushi of Japanse kipsateetjes. Beetje ‘messy’ dan.

Gerard Pesman
25 April 2022

Prima kwaliteit/prijs. Zeer uitgebreide menukaart. Van alles wat.

Mies
25 April 2022

Ben altijd super tevreden over jullie. Vandaar gewoon alle sterren. Alleen nu was mijn Gyoza al helemaal koud.

Sebastiaan Vreedenburgh
25 April 2022

Zoals altijd: Lekker, snel klaar en veel keuze als je geen vlees of vis eet!

Onbekend
24 April 2022
S van Kempen
24 April 2022
Mike
24 April 2022
W. Janssen
23 April 2022

De sushi was weer lekker en de bezorging op afgesproken tijd. Kan niet beter.

Jeroen frehe
23 April 2022

Het was weer heerlijk!

Gommers GM
23 April 2022
M.koenes
23 April 2022

Altijd vers en lekker!

Roland
23 April 2022

Om kwart voor zes besteld, half uurtje later bezorgd. Mooie box vol en het was echt heerlijk. Zoals ik van Sushi Palace gewend ben.

De Kimpe
23 April 2022
De beste van heel de regio
23 April 2022

Serieus de beste sushi die je kan krijgen.

Christophe
23 April 2022

Het was weer heerlijk!! Bedankt

Caroline
23 April 2022

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd! Dankjewel

Kuipers
23 April 2022

Heerlijk!!!! Snelle bezorging en nog steeds lekker warm wat warm moest zijn. Helemaal TOP!

Ilse
22 April 2022

Het was weer super vers. Heerlijk genoten.