Beoordelingen van Sushi Place Wijchen

Recente recensies van Sushi Place Wijchen

5 sterren na 173 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere en verse sushi geleverd!! Zeker een aanrader! Wij gaan er sowieso vaker bestellen!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Goede prijs/kwaliteit! Bezorging was op tijd! Top!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, prima kwaliteit, stokjes en soja saus wordt meegeleverd dus erg fijn! Wij wilde sushi bestellen om 18;00 eerst volgende mogelijkheid op internet was 19.15 , wij hebben geklikt op 'zo snel mogelijk', het was er om 18.40 (15 minuten rijden van sushi place naar ons huis) erg snel dus!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit is goed! We hebben heerlijk gegeten

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vlotte levering. goede extra's

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

By far the best sushi van wijchen en nijmegen omstreken! Super lekker, vers, smakelijk en goede service. Aardig mensen! Echt top gewoon! Veel keuze uit verschillende soorten sushi’s en gerechten. Prijs-kwaliteitverhouding is goed, want het eten smaakt ook goed!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Derde keer besteld al! Beste van Wijchen, heerlijk!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Bezorg binnen een half uur. Het was wel op een donderdag, maar alsnog mega snel. Lekker vers op kamertemperatuur! Genoeg wasabi en soja. We hebben genoten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, een aanrader.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering, zeer vriendelijke bezorgers. Een dikke 10 ;)

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader! Heerlijke gerechten en vriendelijke personeel!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk. Ik zal vaker bestellen bij jullie

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snel geleverd. Klasse!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en vers. Jammer dat we 1 verkeerde maki hebben gekregen. Zouden ze vast opgelost hebben als we de moeite hadden genomen ze te bellen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding! Sushi zag er mooi uit en vers gemaakt. Erg leuk personeel.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette en schone zaak en de sushi smaakt heerlijk.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowl! Het enige wat ik jammer vind is dat de uiteinde van de gefrituurde garnalen ook in de pokebowl zaten, dus dat je soms velletjes van de garnaal in je mond had. Klein puntje van verbetering, verder was het super en zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed, hele goede sushi. Duurde alleen vrij lang, maar zou er nog eens bestellen!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en erg lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súper lekkere sushi, grote stukken, enorm rijk gevuld, heel erg vers. Gaan hier voortaan altijd bestellen, veel beter dan de concurrent. 💪🏼 Toppers! Aanwinst voor Wijchen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig zo vers zo lekker.ga gewoon zo door met deze kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en vers. Stond netjes klaar wanneer ik het afhaakte. Zeker een aanrader! 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pas in de buurt komen wonen en voor het eerst hier besteld. Allebei een heerlijke poké bowl op! Wij gaan hier zeker vaker komen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi! Gefrituurde hapjes ook nog lekker knapperig bij thuisbezorgd! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker , door de drukte iets langer moeten wachten maar was het zeker waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, werd wel wat later dan aangegeven bezorgd, maar wel netjes gebeld dat het wat later werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls! Veel keuze daarin ook. Bezorging was wat aan late kant maar dit was dan ook op een zondag en mijn adres geeft de navigatie ook niet goed aan, dus heel begrijpelijk. Hele vriendelijke bezorgers, en bezorger bood meerdere malen excuses aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Lekker van smaak en heel vers Netjes gebeld dat ze 5 min later waren ivm drukte. 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Echt super lekkere sushi.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, precies op de afgesproken tijd binnen! Ik ga hier zeker vaker bestellen, super!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel. Hartelijk dank weer.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aanwinst voor Wijchen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Verser kan niet.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel bezorgd en echt lekker👍

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Japanner in Wijchen. Lekker en vers. Goede portie, ruim voldoende en netjes ingepakt dus alles kwam keurig aan.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi. Een aanrader👍👍

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Bezorging op tijd. Heerlijke sushi

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goeie prijs en precies op tijd. Aanrader.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op de afgesproken tijd om op te halen. Smaak was prima,. Alleen wel vreemd dat als je laat bezorgen in Nederasselt je duurder uit bent dan als je laat bezorgen in Grave,.......

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Erg grote stukken vis in de sushi heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service! Ook heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kwartier na het plaatsen van onze bestelling klonk de deurbel al! De kwaliteit van de sushi was top, hele malse vis en lekker rijk belegd. Zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town!!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor eerste keer Sushi hier besteld. Binnen korte tijd bezorgd. Mooi verpakt en een lust voor het oog. Heerlijk gegeten en supervers. Voor herhaling vatbaar. Aanwinst voor Wijchen!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super vers en heel lekker. We zijn vaste klant. Beste Sushi in Wijchen

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er snel. Alles was lekker!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, goede levering. Belangrijk dat ze mooi op tijd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten. Vooral de edamame is veel smaakvoller dan ik elders gewend ben.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was fantastisch! Ik zou jullie zo aanbevelen bij anderen. Tip, vraag of mensen wasabi, gember en/of eetstokjes erbij willen. Wij hadden genoeg aan 1 cupje wasabi en de stokjes. Vooral heel veel succes met jullie nieuwe onderneming!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl kip yakitori was heerlijk. De rest van de sushi vonden wij wat tegenvallen. Twijfel of we nogmaals hier gaan bestellen of volgende keer toch weer naar Sushi King (I Love Sushi) in Wijchen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi! Was binnen een half uur klaar en smaakte heerlijk. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Was erg snel bezorgd. Ook leuk dat je een gratis rol erbij kreeg. Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De pokebowl spicy kip is een aanrader. En de sushi Was om te smullen. Wij komen zeker vaker halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en de sushi was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers allemaal, heerlijk eten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk en mooi op tijd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Porties ruim voldoende

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Hier al een aantal keren besteld en elke keer weer super kwaliteit!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtige grote ronde schaal met heerlijke sushi besteld bij Sushi Place. Wij hebben er goed van gegeten, volgens ons lekker vers. In elk geval heerlijk van smaak. Beloond met 4 sterren. Een geduchte concurrent erbij voor de reeds aanwezige sushi bezorgers (Oriënt Plaza en ‘ I Love Sushi’) in Wijchen. Ze doen wat ons betreft, niet onder voor elkaar.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!! Super kwaliteit.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was top 😍

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk de sushi bowl. Een echte aanrader. Verse producten.Tot service erg snel bezorgd

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice, klantvriendelijk, heerlijke sushi, leuke acties!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke Bowl besteld. Smakelijk veel kip. Jammer weinig groenten. Rijst mag wat minder.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld bij sushi place. Blij verrast! Hoge kwaliteit, scherpe prijs & gratis extra’s! Als ze deze kwaliteit vasthouden krijgen omliggende sushi toko’s het Nog erg lastig. Kortom: aanrader!!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende keren een bestelling gedaan en het was heerlijk! Snelle bezorging En vriendelijke bezorgers. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn bestelling zat een beetje gepropt in het bakje. Er waren geen stokjes en servet bij. Maar de smaak was heer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd iets te vroeg bezorgd maar daar is voor mij niks mis mee. Heerlijk gegeten, super verse sushi. Volgende keer bestel ik weer bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zeer smaakvolle sushi..zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en de bezorging ook netjes op tijd! Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en verse sushi, aanrader.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en personeel erg vriendelijk!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer overheerlijk. En levering exact op tijd!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, erg lekkere en verse sushi!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers en veel.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi. Ze hebben een nieuwe klant erbij. En we een reden om vaak sushi te eten. Fantastisch!!!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Wij hebben op meerdere plekken wel eens sushi besteld maar bij deze zaak is de sushi op goede temperatuur, de rijst was goed op smaak en had een goede structuur (niet te plakkerig en ook niet te hard of zacht, precies goed) en smaakt heerlijk. Tijdige bezorging en de kosteloze extra's waren ook fijn.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding was goed Bestelling was precies op tijd

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging te laat. Bezorger heeft kennelijk tijd niet in de gaten gehad. Bezorger bood wel zijn excuses aan. Sushi was ok, maar niet top zoals 2 weken geleden. Voortaan is afhalen misschien een beter idee.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels een aantal keer besteld en altijd optijd en netjes geleverd. We hebben nu 2 verschillende pokibowls en verschillende soorten sushi uitgeprobeerd en het is echt heerlijk. Hele goede kwaliteit en rijkelijk belegd. Oja, en bij bestelling een sushirol naar keuze (uit 3) gratis cadeau!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Heerlijk

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk, bezorging keurig op tijd. Helaas een plastic doosje saus in de tas open gegaan. Misschien even kijken hoe je die beter af kan sluiten? Verder heel blij met jullie!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi's waren heerlijk en we zullen ze zeker weer gaan bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en netjes op tijd bezorgd! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben zeer tevreden over kwaliteit en service. Heb wel ‘n tip, zou de sushi's wat vaster draaien, vallen nu uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en de sushi was heerlijk, en veel!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van onze sushi (box 3). Zeer uitgebreid en compleet. Prijs is ook top! Gaan hier zeker vaker bestellen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van wijchen!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker en vers.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en snel klaar!!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd,heel erg lekker,vers we hebben er echt van genoten,bedankt

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel gebracht!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel geleverd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide menukaart, bezorging op tijd en lekkere sushi!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Box 1 besteld en afgehaald. Stond keurig op tijd klaar. Supervers en voor ons ideale mix. Aanrader!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Dit was de eerste keer dat we hier hebben besteld, zeker niet de laatste keer!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en goed verzorgd. Vriendelijk te woord gestaan bij het bestellen. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt goed En ook alles wat je besteld is goed en lekker Al meerde gerechten besteld en gewoon goed

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst in mijn leven sushi besteld (wel in restaurants gegeten) en het was heerlijk! Bestelling was er mooi op tijd ondanks flinke drukte. Ik ga vaker bestellen.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 x bakje komkommers besteld een er van was open gegaan en was door de hele tas verspreid Alles was nat en plakkerig en zag er vies uit super jammer want de schaal met sushi zag er goed uit meschien voor de volgende keer betere bakjes voor de komkommers en de bezorger op letten bij het bezorgen

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op tijd Genoeg soya Lekkere sushi

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! Super snelle bezorging. Goede verhouding tussen de rijst en vulling. Zeker een aanrader

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, alles heerlijk vers! Alleen misschien beter in het buitengebied toch per auto bezorgen? De warme hapjes koelen wel erg af nu...

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (binnen een half uur) en heerlijke sushi, aanrader!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Box 2 afgehaald om eens te kunnen proeven: wij komen zeker terug! Heerlijke sushi, iedere soort is echt anders en, belangrijk, zo vers heb ik ze nog nooit gehad. In de zaak werd ik ook uiterst vriendelijk en vlot geholpen. Een grote aanrader!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast door de kwaliteit. Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk prijzen en uitstekende sushi. Je krijgt hier echt waar voor je geld. Aanrader

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals verse sushi hoort te zijn.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, rijst was soms flauw

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bijzonderheden prima sushi netjes bezorgd

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, de rijst was perfect, goed gevulde sushi. En netjes verzorgd. Blij met sushiplace komen gauw weer terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, het was precies op tijd en heel erg lekker! Super sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het laat kwam en niet alles wat we besteld hadden. Maar alles wat er kwam was smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld en afgehaald. Het was erg druk dus op de afgesproken tijd was de bestelling niet klaar. Heren achter de kassa verontschuldigden zich netjes en slechts 10 minuten later dan afgesproken was de bestelling (vers bereid!) klaar. Iedereen was heel hard aan het werk om de tijd in te halen. Succes met jullie nieuwe zaak en ik kom zeker een keer terug. De sushi was fantastisch!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Bezorging was netjes en snel. Van de fried chicken zaten er maar 3 ipv 4 in. En de zalm in de sushi leken gerookte zalmsnippers te zijn zoals je die in de supermarkt hebt: snippers, rokerig en zout. Overheerste zelfs de truffelsmaak. Jammer!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben alles netjes bezorgd gekregen. Het was heerlijk vers allemaal.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en goede sushi! Zeker de moeite waard voor een volgende keer!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had sushi en een bowl besteld. Het was heerlijk. De bezorging was netjes op tijd.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestellingen was er met 45 minuten op een zaterdag. Ik ben tevreden, bedankt!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top! De bezorging duurde wel (veel) langer dan gepland, maar het was dan ook openingsweekend. Hier werd netjes over gebeld en we kregen compensatie.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging duurde wat langer dan verwacht maar werd netjes gebeld dat het door de opening onverwacht druk was. Later nog een keer opgebeld met excuses en dat we een gratis rol erbij kregen. Super service! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekkere sushi! Goed op tijd geleverd ook.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Voor herhaling vatbaar wat ons betreft. Bezorging duurde iets langer dan gepland.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk .en keurig op tijd Heel veel succes.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip. Ik kreeg nog gratis mini loempia's erbij en de sushi was heerlijk.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, verse sushi en ruime hoeveelheid sojasaus en wasabi. Ruim voldoende keus en goede prijs/kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekkere sushi.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlugge bezorging Verse sushi Heeel lekker Zeker een aanrader

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben echt een sushi liefhebber. Het was mooi optijd en het was super vers! Echt heerlijk!! Heel veel succes met jullie zaak.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Alles zag er netjes uit en smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had helaas verkeerde bestelling gekregen, maar dat maakte niet uit want het was wel echt super lekker!!!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, de flamed zalm ebi softshell is een topper